Livno: Obavijest zainteresiranim za dodjelu besplatnog sadnog i sjemenskog materijala

Grad Livno, putem Službe za gospodarstvo i inspekcijske poslove vršit će besplatnu podjelu sjemenskog materijala zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima s područja grada Livna. Riječ je o besplatnoj podjeli sjemenskog materijala za krumpir, kukuruz, grah, crveni luk, mrkvu i ciklu. Iz ureda za informiranje Grada Livna ističu da vlada veliki interes od strane naših sugrađana za dodjelu besplatnog sadnog materijala.

Prijave su počele u ponedjeljak 30. ožujka i trajat će do petka 3. travnja. Danas 1. travnja do 12 sati, dakle treći dan prijave, ukupno se javilo 455 zainteresiranih osoba. Iz Službe koja zaprima pozive mole sve za strpljenje. Jako veliki je interes i nije moguće isti tren dobiti slobodnu liniju. Oba telefona su u funkciji 034 206 232 i 034 206 231.

Oni koji se još nisu upisali a žele iz Službe mole da unaprijed, pored osnovnih podataka, pripreme i jedinstveni matični broj. Nakon što završe prijave koje traju do petka 3. travnja do 12 sati nadležna Služba Grada Livna će obavijestiti o daljnjim koracima kada je u pitanju način podjele sadnog i sjemenskog materijala.

Priopćeno je iz Službe za informiranje Grada Livna.