Livno – Bus poručuje: DOSTA JE VIŠE!

Foto: Livno – Bus Facebook

Poštovani roditelji, prijatelji Livno Busa , ovim putem a zbog mnogobrojnih upita proteklih dana da li mi napokon vozimo školarce, Vas obavještavamo da naši autobusi sutra neće voziti školarce….

Razlog tome je kriminalna umrežena hobotnica protiv koje se borimo duže vrijeme.

Trenutno po slovu zakona i prava, “Gradski Prijevoz” u Livnu ne može voziti nitko…

Livno Bus je čisto i pravno trebao dobiti linije, međutim kad se to vidjelo i postalo kristalno jasno natječaj je poništen iz razloga znanih čelnim ljudima ovog grada…

U rješenju o poništenju natječaja koje smo dobili u 05.2020. a potpisano u 03.2020., stoji da se natječaj poništava jer redovi vožnje koji postoje od ranije (po kojim se vozi i naplaćiva) nisu u skladu sa zakonom….

Foto: Livno – Bus Facebook

Kao što smo neki dan napisali, gdje prestaje logika počinje Livno…

Nije u skladu sa zakonom a po istim redovima se vozi, godinama naplaćiva a na kraju zbog istih nezakonitih redova poništi natječaj, napisao je Livno – bus na svojoj Facebook stranici.

Nama je jasno zašto se sve to radi i što i tko se štiti.

Svu dokumnetaciju koju imamo po ovom natječaju, u suradnji sa našim odvjetnicima pravdu i pravo, tražimo i borit ćemo se dalje.

Institucije neka rade svoj posao, a ne da se stavljaju u svrhu zaštite kriminala.

Livnu i ljudima koji žive ovdje je dosta a mi sa svoje pozicije po tko zna koji put kažemo, DOSTA JE VIŠE !!

Naše autobuse smo dovezli i spremili za jednu mirnu vožnju gradom , da zatrubimo pored prozora Općine i kažemo, tu smo, ne idemo i ne odustajemo a sve što radite ćemo javno reći i nečasne radnje dokazati.

Livnovine