Livno – Bus NE ODUSTAJE!

Već smo objavljivali negodovanje Livno – Busa u kojemu su najavili i mirni protest vožnjom kroz grad koju su i napravili.

Naime, Livno – Bus se žali da unatoč mnogim upitima roditelja nije u mogućnosti prevoziti naše školarce.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Ukazali smo na kriminal i nezakonitost…nikakve reakcije od institucija nema, a što bi je i bilo kad za sve sto se radilo i odradilo u Livnu kroz sve protekle godine nitko nije odgovarao.

Sve institucije bježe od problema, svjesni kriminala u pozadini, i šalju redom rješenja da nisu nadležni…

Odnosno, po ovom viđenom do sada institucije štite i zataškavaju kriminal.

Interesantno…ispada da za kriminal u ovoj državi nitko nije nadležan…ali idemo dan za danom….

U narednim danima objavljujemo kompletnu dokumentaciju kojom ćemo predstaviti javnosti što i kako radi grad Livno i čelni ljudi ovog grada, a odvjetnici koje smo angažirali u cijeli slučaj rade svoj pravni posao i bitku koju ćemo voditi do kraja.

Ispod je dio rješenja o obustavi natječaja, odnosno razlog zbog kojeg je isti poništen, a po tim istim, nezakonitim redovima vožnje institucije puštaju da se prijevoz vozi danas…

Naše redove koji su bili u putpunosti zakonski ispravni su poništenjem natječaja odbili registrirati i na taj način nas, privremeno, onemogućili da registriramo redove vožnje, a što smo zakonski trebali dobiti i danas raditi.

Međutim sa svim postupcima šaljete poruku da kod vas nema zakona, a kad već nitko nije nadležan na ukazane nelogičnosti i kriminal, u narednim danima razmislit ćemo o izlasku naših autobusa i pokretanju gradskog prijevoza, a na radost svakog normalnog Livnjaka i Livanjke, svakog normalnog čovjeka čije poruke podrške dobivamo danima i svima veliko HVALA na tome.

Vaš Livno Bus Team 🚍

Livnovine