Home > Livno > LIVANJKA MARIA BANDOV: Razočarana sam, ali ovo nije kraj!

LIVANJKA MARIA BANDOV: Razočarana sam, ali ovo nije kraj!

Hrvatskoj je počeo RTL-ov glazbeni show “Superstar” u kojem Hrvatska traži zvijezdu, odnosno “Superstar”. U show se prijavio znatan broj Hrvata iz iseljeništva.

Među njima je i Hrvatica Maria Bandov iz Frankfurta. Maria je Hrvatima u Frankfurtu i okolici poznata jer ima svoj glazbeni bend.Podrijetlom je iz Livna, a prije nego je zapjevala, kazala je kako joj je majka najveća podrška, a najteži trenutak u životu je bio kad joj je majka doživjela tešku prometnu nesreću od koje se, srećom, oporavila.

Marija je izvela dvije pjesme, no nije oduševila žiri. Ipak, kazali su joj neka se nastavi baviti glazbom, ali još treba puno učiti.

 

 

– Razočarana sam, ali ovo nije kraj. Ovo je jedan novi početak, rekla je Maria te kazala kako će joj savjeti koje joj je žiri dao pomoći u daljnjem bavljenju glazbom.

https://youtube.com/shorts/0SVZzTu4CFs?si=dvZ8rXpJ435LdgSB

 

Glazbeni show se prikazuje svaku subotu na RTL programu s početkom u 20.15 sati, a u proteklu i ovu subotu, pojavili su se brojni mladi Hrvati iz iseljeništva, odnosno iz Njemačke, Švicarske, Austrije….