Liga Livnjaka Zagreb: Prikupljena i dostavljena oprema za bolnicu i Dom zdravlja u Livnu

Liga Livnjaka Zagreb se uključila u akciju “Pomoć bolnici Livno” te je prikupljena i dostavljena određena oprema za bolnicu i Dom zdravlja u Livnu.

“Hvala svim igračima koji su nastupili u 7. sezoni te na taj način su i sudjelovali u ovoj akciji, posebno i veliko hvala ljudima koji su se u sklopu Lige Livnjaka Zagreb pridružili akciji, a to su: Jakov Sučić vlasnik firme Eko Fokus doo, Mirko Mihaljević iz firme I-office doo, Dalibor Propadalo vlasnik Aqua Li Sesvete, te Logistici Violete Zagreb koja je opremu prevezla od Zagreba do Sinja.” navodi OO Lige Livnjaka Zagreb.

Dodali su u objavi: “S obzirom da svi igrači lige Livnjaka Zagreb živie na području Zagreba i okolice, a kako je Zagreb pogodio potres prije 20 dana, paralelno je organizirano i prikupljanje sredstava za pomoć stradalima u potresu. Odlučili smo se za direktne uplate na račune. Skupljeno je i uplaćeno ukupno 8000 kn za dvije obitelji koje su pogođene tragedijama nakon potresa, obitelji Carević i Stojaković.”

Pohvala za tu ideju ide za igrača Jakova Mihaljevića na čiju su se inicijativu pridružili i dečki s drugih termina, kao i nekoliko njegovih kolega s posla.

“Hvala svima koji ste na bilo koji način sudjelovali u ove dvije hvalevrijedne akcije. Ova liga u tome i ima svoju bit i esenciju, te ćemo tim stopama nastojati ići i dalje, jer kako se kaže -Dobro se dobrim vraća-” priopćili su iz organizacijskog odbora Lige Livnjaka Zagreb.