Krvavi obračun na svadbi u Imotskom: ‘Nokautirao ga nogom u glavu jer mu je pogledao djevojku’

Splitska je policija u subotu ujutro izvijestila da su pronašli i uhitili muškarca kojeg dovode u vezu s krvavim obračunom do kojeg je došlo u petak navečer u Imotskom.

Muškarac se nalazi u službenim prostorijama te se nad njim provodi istraga. Do sukoba je došlo oko 19 sati u ulici Vladimira Nazora u Imotskom, i to uoči crkvenog vjenčanja. Jedan je muškarac zadobio teške fizičke ozlijede opasne po život, a napadač je pobjegao s mjesta događaja, prenosi Dalmacija Danas.

Dalmatinski portal razgovarao je s osobom koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna. Kaže kako je do tučnjave došlo prije svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol.

– Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu – rekla je osoba koja se našla u istom društvu. – Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest – dodaje.

U blizini se našao mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. Mladić je zadobio ozljede opasne po život.

Foto: PIXSELL

DalmacijaDanas.hr