Home > Županija > Koncert potpore ‘Za zagrljaj majke – pružene ruke ‘

Koncert potpore ‘Za zagrljaj majke – pružene ruke ‘

Anita je prije mjesec dana carskim rezom rodila djevojčice blizanke, Teu i Anu. Nakon tjedan dana puštena je kući gdje joj dolazi do komplikacija zbog kojih je stavljena u stanje inducirane kome i prebačena u KBC Mostar….

Građanska inicijativa Kupres pokrenula je početkom rujna humanitarnu akciju pod nazivom “Za zagrljaj majke – pružene ruke” u cilju pomoći njihovoj sugrađanki Aniti Barišić, majci troje male djece.

Kako navode organizatori inicijative, Anita je  prije mjesec dana carskim rezom rodila djevojčice blizanke, Teu i Anu.

Nakon tjedan dana puštena je kući gdje joj dolazi do komplikacija zbog kojih je stavljena u stanje inducirane kome i prebačena u KBC Mostar na Odjel jedinice intenzivnog liječenja, na kojem je i dalje.

Iz Građanske inicijative su uputili poziv prema svim ljudima dobre volje i pravne osobe da se odazovu pozivu na ljubav , nesebično darivanje i pomoć .

”Budimo most koji će majku vratiti djeci. Ispružimo most na zagrljaj majke”, istaknuli su inicijatori.  Tim povodom organiziran je koncert potpore koji ce se održati 23.  rujna u 16 sati u Hrvatskom domu “Stjepan Radić” Šujica.

Za koncert, čija će sredstva biti namjenjena za liječenje mlade majke Anite, odazvali su se Martini Band ,Jeka Band, Acustic trio Kupres ,Klapa Sv.Jeronim Šujica,Kupreški bećari, Ženska vokalna skupina Ivančice Kupres, KUD “Sitan Tanac” Šujica, Šujica Band, Dj Cobra i dr.