Home > BiH > Kod Karlovca uhićen državljanin BiH s 2 kg heroina

Kod Karlovca uhićen državljanin BiH s 2 kg heroina

Na autoputu A1 u petak kasno navečer u blizini naplatnih kućica u Karlovcu uhićen je 28-godišnji državljanin BiH nakon što su policajci kod njega pronašli više od dva kilograma heroina.

Tijekom kontrole vozača i vozila policajci su posumnjali da u vozilu prevozi drogu, zbog čega su dalje postupanje preuzeli policijski službenici Policijske uprave karlovačke, Službe kriminalističke policije.

Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu izvršili su pretragu vozila kojom prilikom su na prednjoj strani vozila ispod poklopca motora pronašli ukupno 2054.2 grama smeđe praškaste materije za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o heroinu.

Pronađena droga bit će dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja “Ivan Vučetić” u Zagrebu. Zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 28-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke, dok je krivična prijava proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

hms.ba