Home > Svijet > KO JE BIO RAŠID, SIN SINANA SAKIĆA Prodavao drogu, robijao zbog razbojništva, UBISTVA, sestra ga optužila za SILOVANJE 20 devojaka

KO JE BIO RAŠID, SIN SINANA SAKIĆA Prodavao drogu, robijao zbog razbojništva, UBISTVA, sestra ga optužila za SILOVANJE 20 devojaka

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić (45), poznatiji kao Ćelo, iznenada je preminuo u zatvoru Sremska Mitrovica, gde je bio na izdržavanju kazne od tri godine zbog razbojništva.

Sin pokojnog pevača bio je problematičan i često je upadao u probleme sa policojom i bio je i na poternici. Pre dve godine ga je policija uhvatila kako divlja autobomolom po Loznici i kako je imao poternicu odmah je upućen na izdržavanje kazne.On je, inače, višestruki povratnik, a poslednji put je uhapšen u januaru 2019. godine zbog sumnje da je u centru Loznice s prijateljem Milanom C. (36) pretukao i opljačkao krojača V. M. (34). Posle hapšenja određen mu je pritvor, kada je prebačen u kućni zatvor s nanogicom. On je tada osuđen na sedam meseci kućnog pritvora.

 Protiv njega se vodi postupak zbog razbojništva, odnosno zbog sumnje da su opljačkali krojačku radnju. Navodno, pošto su uzeli sav novac koji su pronašli kod krojača, otišli su u obližnji kafić i naručili piće. Upravo u tom kafiću policija ih je i uhapsila – rekao je tada izvor za Kurir.

On navodi da posle određivanja kazne Sakić nije smeo da napušta prostorije kuće u kojoj je boravio bez odluke suda u Loznici.

U podužem dosijeu, Rašid Sakić ima krivična dela posedovanje i prodaja droge, razbojništvo, nasilno ponašanje, ali i ubistvo Dragoljuba Despotovića Drajinog.

Kurir