Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon – pilana

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije upućuje svim zainteresiranima Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon – pilana GAJ-COMMERCE d.o.o. Glamoč.

Investitor GAJ-COMMERCE d.o.o. Glamoč, Radaslije b.b. Glamoč podnio je Ministarstvu graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za proizvodni pogon-pilana s pratećim sadržajem, instaliranog kapaciteta 5000-6000 m³/god, koja se nalazi na katastarskoj čestici označenoj kao k.č. br. 460/1 i 460/2 K.O.Glamoč u Glamoču.

Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom može se dobiti na uvid u prostorijama Ministarstva – sektor zaštite okoliša, soba broj 51, svakim radnim danom u vremenu od 9.00 do 15.00 sati i bit će omogućen svim zainteresiranima do 02. kolovoza 2019. godine.

Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon – pilana GAJ-COMMERCE d.o.o. Glamoč možete preuzeti na web stranici Vlade Hercegbosanske županije u rubrici Javni pozivi.

Priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ.