JAKOV KRIŠTO: Masoni nas žele vakcinom čipirati, eto baš nas!

“Ma nemoj mi reći da i dalje čitaš i slušaš onog idiota Ivana Đikića…ja sam mislio da si ti pametniji čovik, stvarno si me razočarao ..”?!


Tako mi reče jedan tip u nedavnoj i ponovno aktualiziranoj i neizbježnom raspravi o koroni.


A ja se pošutio, što ću! Obuzelo me neko rumenilo i stid pred tipom koji ima kupljenu “srednju tesarsku” u Travniku, a COVID ima u malom prstu! Ja sam oborio pogled, što mi drugo preostaje kad me skužio da slušam Đikića…da slušam tog idiota, tog doktora i molekularnog biologa, tog znanstvenika s bezbroj objavljenih znanstvenih radova, tog idiota koji je do nedavno bio voditelj laboratorija za molekularnu biologiju u Ludwingovom Institutu u Švedskoj, a sada ja obični, pišljivih profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Goethe u Frankfurtu…a ne’š ti njegova zvanja i molekularne biologije. Tukac! Baš me stid što sam ga slušao kad ispred nosa imam ovolike stručnjake, eksperte i majstore u raskrinkavanju teorija zavjere.

Priznam, nisam znao…a sada su me oni prosvijetlili! Vrag bi se dosjetio, ali frajer mi reče kako je svima jasno (osim meni !) da će nas vakcinom čipirati, pratiti i u svakom trenutku motriti na nas, a kasnije će nas moći isključiti po želji.


“Baš nas motriti”? upitam ga.
“Nas, nas..nego šta! Uvik smo im bili trn u oku! Budu li svi ko ti virovali Đikiću i ostaloj masonskoj bagri gotovi smo! Mo’š misliti kako će izgledati 2021…eee brajo moj…samo ti viruj ali neš majčin sine, pametan smo mi narod”!


Ma vidi stvarno! Zamišljam 2021.
Polumračna prostorija u Berlinu…pepeljara puna čikova, napola ispijena boca Jack Danielsa i izmrvljena Milka s lješnjakom na stolu ureda.
Svjetlost ekrana obasjava bljedunjavo lice voditelja Ureda Dietricha(inače član Masonske lože koji je porijeklom Židov),do njega pomoćnik i asistent Bena Yun i tajnica Ula!
“E da vidimo” reče Dietrich i krenu ukucavati ime na laptopu: “DC15782…J..o…z…o……T…o…m..i..s…l..a…v…g..r…a…d..” Lokacija: München. Zumiranje…skela…
“E baš kako sam i mislio”, reče Dietrich!


“Pogledajte, molim vas, kako postavlja ove ekšine, to nije vidilo vaservage! Fuš! Najobičniji fuš”! Dok on to izgovara ispred njega naizmjenično svjetlucaju crveni i zeleni gumb! Naravno, zeleni je život, crveni je smrt!
Dietrich se bezobrazno odlučuje na crveni gumb i viknu: “Ula, DC15782…isključen”!


Idemo dalje AM37748….A..n…đ…a…Tomislavgrad. Zanimanje: spremačica. Lokacija: Frankfurt. Zumiranje: soba hotela.
“Evo vidite…ni mahnula nije džogerom ispod kreveta, litar Domestosa joj može biti cijelu godinu, prčka po noćnom ormariću…sve je jasno…Ula,AM37748…isključeno”!


Strašno! Ljudi moji, sve će nas poisključivati…ne dajte se vakcini! Slušajte seoske stručnjake i nemojte biti naivni kao ja i vjerovati onom nepismenom idiotu Đikiću!

www.tomislavnews.com/Jakov Krišto