Jakirović komentirao incident u Trebinju: ‘Kapetan Leotara me odgurnuo, a moji su odmah reagirali kad su to vidjeli. Slične stvari nam se tamo non stop događaju‘

‘‘Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju: Šta je bilo, šta je bilo? Slične stvari nam se non stop događaju u Trebinju, bar od kada sam ja tu‘‘, kazao je Jakirović

Nemile scene iz Trebinja, nakon premijerligaške utakmice Leotar – Zrinjski 1:1, i danas su top tema u bh. nogometnim krugovima. Naime, na nekoliko video snimki vidi se da je ispred službenih prostorija FK Leotar došlo i do fizičkog obračuna članova Leotara i Zrinjskog.

Zrinjski će uskoro izdati priopćenje

Prvo je došlo do prekida službene konferencije za novinare nakon utakmice.

– Sram vas bilo. Je li sramota da nam Bilbija psuje mrtvu majku jer nema toplu vodu – vikao je Srđan Kuljić, član stručnog stožera Leotara.

Trener domaćina Marko Maksimović ga je smirivao, dok je trener Zrinjskog Sergej Jakirović samo slegnuo ramenima, s obzirom na to da nije bio upućen u događanja.

Dan nakon kaosa u Trebinju za portal Dnevni Avaz govorio je Sergej Jakirović te opisao događaje iz svog ugla.

– Klub će uskoro izdati priopćenje – rekao je Jakirović na početku razgovora.

Na pitanje zašto je došlo do fizičkog obračuna ispred službenih prostorija, šef stručnog stožera Zrinjskog je odgovorio:

– Sve ćete saznati uskoro, nakon klupskog priopćenja – kazao je Jakirović te dodao:

– Kada sam izašao iz autobusa da pozovem igrače da krenemo, a u međuvremenu su im podijeljeni sendviči, Đoki (Milović, kapetan Leotara, op.a.) sam rekao, “Što ti je, gotova stvar”. Također, podsjetio sam ga da me je vrijeđao i na prethodnom našem gostovanju, a on je odgovorio, “Ja ću ovo, ja ću ono…” Kada sam mu došao blizu, on me odgurnuo, a kada su to vidjeli ovi moji, odmah su reagirali. Ponavljam, klub će izdati priopćenje. Nama može prići tko god hoće, i napasti nas.

Bitno je da su napravili „screenshot“

Ružno, što drugo konstatirati.

– Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju: Šta je bilo, šta je bilo? Slične stvari nam se non stop događaju u Trebinju, bar od kada sam ja tu. Bitno je da su napravili „screenshot“, navodno kako nekoga ganjam. Ali dobro, neka se zabavljaju jedan dan – istaknuo je Jakirović.

– Činjenica je da je on (Milović) došao tamo i vrijeđao, prijetio, “ja ću ovo, ja ću ono…” Bože sačuvaj. Ali dobro – zaključio je šef stručnog stožera Zrinjskog za Avaz.

Dnevnik.ba