Home > Livno > Izaslanstvo HDZ1990: Kupres ne smije biti zapostavljen!

Izaslanstvo HDZ1990: Kupres ne smije biti zapostavljen!

Dana 18. rujna 2018. godine obilježen je dan Općine Kupres. Protokol je započeo polaganjem vijenaca palim braniteljima na masovnoj grobnici u Suhom polju. Zatim je upriličena sv. Misa , a nakon toga svečana sjednica Općinskoga vijeća Kupresa.   Svečanoj sjednici nazočili su brojni gosti i prijatelji Općine Kupres koji su se obratili prigodnim riječima.

 

Vrijedno je istaknuti obraćanje Načelnika Općine, Milana Raštegorca, koji je izložio sve ono što je napravio u protekle 2 godine mandata, usprkos opstrukcijama s viših nivoa vlasti. Raštegorac je istaknuo kako je nužna promjena isključivo hrvatske politike unutar bih, te je naglasio da politički suparnici ne smiju biti i politički neprijatelji.

 

Posebno se kritički osvrnuo na  rad Predsjednika Vlade HBŽ, koji ga čak nije htio niti primiti svo vrijeme obnašanja mandata; a to dovoljno govori kakav je odnos vladajućih prena Kupresu i njegovim stanovnicima.

 

Usprkos svim opstrukcijama Kupres se ipak kreće u dobrome smijeru, o čemu svjedoče i današnje otvaranje zelene tržnice, radovi na sportskoj dvorani, izgrađeni putevi…

 

Ured za informiranje

HDZ1990 HBŽ

 

sponzorirani članak