Izabrani najbolji učenički likovni i literarni radovi

U okviru proslave 30. obljetnice obrane Livna proglašeni su najbolji učenički literarni i likovni radovi. Naime, raspisan je likovno-literarni natječaj o temi „Suncem obasjano Livno“ za učenike osnovnih škola od šestog do devetog razreda jedna kategorija i druga kategorija učenici srednjih škola od prvog do četvrtog razreda.

Na natječaju je sudjelovao veliki broj učenika koji su kroz slikovnu i pisanu riječ predstavljali kako vide i doživljavaju svoj grad.

Treće mjesto za najbolji likovni rad za osnovnoškolce osvojila je Anđela Kasalo. Drugo mjesto za likovni rad za učenike osnovnih škola pripalo je Pauli Kuliš a najbolje ocijenjen rad kojem je pripalo i prvo mjesto je rad Sare Ćorić.

U likovnim radovima od srednjoškolaca treće mjesto pripalo je Veroniki Dolić, drugo mjesto Emi Periša a prvo mjesto Stipi Vidoviću. Treće mjesto za najbolji literarni rad za osnovne škole pripalo je Jeleni Pavić, drugo mjesto Mihaeli Rimac, a najbolji rad koji je osvojio prvo mjesto je rad Lucije Karaule. Treće mjesto za srednjoškolce za najbolji literarni rad pripalo je Loti Dalić. Drugi najbolji rad ocijenjen je rad Marije Ištuk, a prvo mjesto za srednjoškolce je pripalo Kristini Karaula.

Okupljene nagrađene učenike kao i njihove nastavnike i profesore pozdravio je gradonačelnik Livna Darko Čondrić koji im je uručio prigodne nagrade.

Ured za informiranje grada Livna