I danas će nas ‘grijati’ toplinski udar, evo kada bi trebalo biti kiše

Meteorolozi za danas u Bosni i Hercegovini najavljuju sunčano vrijeme uz umjeren porast naoblake tijekom dana. Poslijepodne, lokalni pljuskovi su mogući na sjeverozapadu, sjeveroistoku i u središnjim područjima Bosne.  Vjetar u Bosni slab do umjeren istočnog smjera, a u Hercegovini jugo.

Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 27, a najviša dnevna temperatura od 34 do 39 stupnjeva. Danas je i vrhunac toplinskog vala pa je važno pridržavati se uputa o boravku na otvorenom. U Sarajevu sunčano vrijeme. Razvojem naoblake, moguć je i kratkotrajni pljusak.

Jutarnja temperatura oko 18, a najviša dnevna temperatura oko 35 stupnjeva. Za četvrtak je najavljeno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Razvojem naoblake, ponegdje u sjeveroistočnim i središnjim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak.

Jutarnja temperatura od 17 do 24, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 32 do 38 stupnjeva. U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Tijekom poslijepodneva, u sjeveroistočnim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak.

Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 33 do 39 stupnjeva. Prvog dana vikenda očekuje se umjereno oblačno vrijeme. Tijekom dana, nestabilno vrijeme, s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 19 do 26, a najviša dnevna temperatura od 24 do 30, na jugu do 36 stupnjeva.

vecernji.ba