Humanitarna akcija: “Kupres od srca za našeg Ilu”

Don Tomislav Mlakić, župnik župe Kupres, zamolio nas je za objavu sljedeće humanitarne akcije. Tekst prenosimo u cijelosti:
“Naš sugrađanin, Ile Lozančić, je otišao na tromjesečno liječenje i rehabilitaciju koja će mu pomoći da ponovno stane čvrsto na svoje noge, obavlja svakodnevne poslove i posveti se obiteljskom životu i odgoju svoje tromjesečne kćeri. Rehabilitacija u Splitu će trajati jedan mjesec i nakon toga odlazi na daljnje liječenje u Zagreb na dva mjeseca.
Mi, župna zajednica Kupresa i obitelj apeliramo na sve ljude dobre volje da svojim prihodom potpomognu liječenje i oporavak našeg Ile.
Tromjesečno liječenje košta 21.000,00 eura.
Svoje dobrotvorne prihode možete uplatiti na direkt Ilin račun:
ILE LOZANČIĆ
Intesa San Paolo Banka BiH
IBAN: BA39 1544 0999 8844 6047
Swift: UPBKBA22
Ile je nastradao u Njemačkoj 2020., gdje je imao i višestruke operacije i rehabilitaciju. Nakon ovog liječenja očekujemo veliki napredak u njegovom oporavku. Svaki dan je podvrgnut intenzivnom programu vježbanja i rehabilitacije, čak do 8 sati dnevno u rukama stručnjaka.
Hvala svima koji se i svojim najmanjim prihodom odazovu na ovu akciju.
Ile i obitelj se od srca svima unaprijed zahvaljuju!!
Mi ćemo objavljivati snimke ili slike s liječenja i rehabilitacije, kako bi svaki njegov napredak i dan bio transparentan i vidljiv javnosti!”