Home > BiH > Hercegovka rastura u MasterChefu

Hercegovka rastura u MasterChefu

Hercegovka Ivana Soldo nastavlja rasturati u najpopularnijem hrvatskom kulinarskom showu MasterChefu.

Ova 27-godišnja Čitlučanka našla se pred izazovom kada su kandidati morali pripremiti jelo bez tradicionalnog kuhanja i pečenja. 

U ovom zadatku još je jednom pokazala svoju kreativnost i domišljatost, kao što je to bio slučaj s burekom i umakom od cvjetače i manga.

Otežavajuću okolnost dodala je i činjenica da ima samo 15 minuta za pripremu jela, budući da su kandidati bacanjem kocke sami sebi odredili vrijeme koje će imati na raspolaganju.

Ivani, koja je pripremila carpaccio od mariniranog bifteka, pesto od baby šinata, zagrebačkog sira i oraha, salatu od lubenice, naranče i mente, te tzatziki dodijeljena je titula pobjednice zadatka, a Stjepan je rekao: Za kreativnost, snalažljivost, tehniku i vrijeme koje si imala na raspolaganju, Ivana, čestitamo, ti si danas pobjednica.

Otkrila je da je priželjkivala da nekad dobije titulu autorice najboljeg tanjura, ali i da ne može vjerovati da je to došlo u ovoj emisiji.

Priželjkivala sam da u budućnosti dobijem najbolji tanjur i doživjeti to tako brzo, ne mogu vjerovati. Cilj mi je prestati razmišljati o tome što će drugi reći i kako će me drugi vidjeti i da pokažem i dokažem sebi da ja to mogu, rekla je ova snalažljiva Hercegovka.

Nedavno se našla i u stres-testu odnosno borbi za opstanak, ali je i tu imala najbolji tanjur.

U tebi prepoznajemo strast, samo ti treba malo više samopouzdanja. Normalno je pasti, ali ustani i idi dalje, rekao joj je Melkior.

Inače, Ivana dolazi iz Ograđenika, a po struci je magistra povijesti i pedagogije.

Jabuka.tv