HDZ1990 LIVNO: SPRIJEČITI ĆEMO KRAĐE GLASOVA NE BIRAJUĆI SREDSTVA

Poštovane građanke i građani Grada Livna,

zahvaljujemo se svima vama koji ste se odazvali na naš poziv za promatranje Općih izbora 2018 godine. HDZ1990 Livno ove izbore imati će 4 puta više promatrača,nego protekle izbore, zahvaljujući upravo vama koji ste se odlučili suprotstviti ovoj pošasti, tj.krađi glasova.

Potrebno je istaknuti kako su nam se javili i pojedini deklarirani članovi HDZ-a BiH, koji imaju namjeru i podržati HDZ BiH, ali koji u prvom redu žele poštene izbore. Hvala svima vama jer ste odlučili spriječiti da Livno opet bude grad slučaj, hvala svima vam jer ste odlučili zadržati poštovanje prema našim mrtvima, a koji se nalaze na biračkim popisima i koji redovno „glasuju“.

Dobivamo informacije, doduše neslužbene, kako se već organiziraju lopovske družine s ciljem krađe glasova. Želimo poručiti pripadnicima tih nečasnih skupina kako neće uspjeti u svom naumu!

Znamo, pod svaku cijenu ćete pokušti krasti i nećete birati sredstva! Ali, budite itekako svijesni da ćemo vas i mi pod svaku cijenu spriječiti i da niti mi nećemo birati sredstva! Budite svijesni da smo spremni i na ponavljanje izbora, ukoliko nas na to prisilite; jer, manja je šteta ponoviti izbore za 2 tjedna, nego da vi pustošite ovu županiju i sljedeće 4 godine.

Napominjemo, tko god voljom građana osvoji glasove tomu ćemo čestitati, ali niti jedan jedini glas nećete ukrasti, u to budite sigurni.

Ured za informiranje
HDZ1990 Livno

 

Sponzorirani članak