HDZ1990 LIVNO: OSLOBODIMO SE STRAHA I ZAJEDNO POBIJEDIMO

Poštovane Livanjke i Livnjaci,

predizborna kampanja privodi se kraju, pred nama su izbori, nedjelja, 7. listopada 2018. godine.

Hrvatska demokratska zajednica 1990 učinila je sve što se učiniti moglo kako bi ovi izbori bili regularni, a mnogi od vas su i primjetili te naše napore. Organizirani smo i spremniji više nego ikada, ali i dalje tražimo pomoć svih vas.
Ovim putem vas molimo da nam prijavite sve eventualne nepravilnosti koje uočite prilikom glasanja (Jozo Ćosić: 063 341 284 ili Ured HDZ1990 Livno: 034 200 278). Budite uvjereni kako ćemo i na najudaljenijem mjestu u Općini Livno biti u roku od 10 minuta i kako ćemo ispraviti nepravilnosti koje ste uočili.
Prisiljeni smo osloniti se na sebe i na vas, jer nam iskustvo s prošlih izbora govori da niti kaznene prijave niti tužbe nemaju efekta! Ukoliko krađu ne spriječimo na sam dan izbora, nećemo je spriječiti nikada. Budite uvjereni da smo spremni učiniti sve da izbori budu pošteni, na to smo spremni mi, ali i stranke koalicije HRVATSKO ZAJEDNIŠTVO, kao i nekoliko drugih stranaka.
Također, molimo službenike MUP-a koji će raditi na biračkim mjestim da reagiraju na nepravilnosti i da zanemare činjenicu da je ministar MUP-a Darinko Mihaljević, jer iza izbora to sigurno neće biti; zato, ne bojte se.
Tko god dobije povjerenje građana mi ćemo to poštovati, ali ćemo krađe spriječiti pod svaku cijenu. Unaprijed upozoravamo one koji su se udružili s ciljem krađe, a takvih ima, da odustanu od svoga nauma, jer im to neće proći. Nemojte da vam pada na pamet da nam nudite dogovore, na principu: pola meni, pola tebi. Apsolutno nikakvi dogovori ne dolaze u obzir, ono što narod izabere tako će biti!

Naposlijetnu, sve vas pozivam da date svoje povjerenje HDZ1990 i koaliciji HRVATSKO ZAJEDNIŠTVO, i budite uvjereni da vas nećemo iznevjeriti.

Nedjelja, 7. listopada 2018. godine je dan kada vas se boje oni koji vas neprestano zastrašuju. Pokažimo im da smo se oslobodili straha i pobijedimo!

Ured za informiranje
HDZ1990 Livno

Sponzorirani članak