HBŽ: Poziv građanima/kama da ispričaju svoju priču o nepravilnostima pri zapošljavanju u javnom sektoru

Centar za građansku suradnju poziva sve građane i građanke Kantona 10/Hercegbosanske županije koji su se susreli s nepravilnostima pri zapošljavanju u javnom sektoru da nam se jave i ispričaju svoju priču.

Svi zainteresirani građani/ke koji žele ispričati svoju priču i podijeliti svoja iskustva, mogu to uraditi u formi anonimne videopriče u dogovoru s projektnim timom.
Također, građani i građanke mogu dostaviti svoje priče i iskustva u pisanoj formi potpisane vlastitim imenom, pseudonimom ili anonimno na e-mail: cgs-li@tel.net.ba ili na broj telefona: 034/202-770.

Priče koja podijelite će biti objavljene na web portalima i društvenim mrežama anonimno u video ili narativnom formatu.

Ispričajte svoju priču o nepravilnostima pri zapošljavanju u javnom sektoru u HBŽ/K10 je aktivnost koja se implementira u cilju podizanja svijesti kod građana/ki, donositelja odluka, javnih institucija i državnih poduzeća o problemima s kojima se susreću osobe koje apliciraju na natječaje za zapošljavanje u javnom sektoru.

Aktivnost se provodi u okviru projekta „Podrška uključivanju građana HBŽ/K10 u borbu protiv korupcije pri zapošljavanju u javnom sektoru“, poziv je iz Centra za građansku suradnju Livno.