Home > BiH > Grudski frizer postao član kuće slavnih

Grudski frizer postao član kuće slavnih

Frizer iz Gruda Stipe Filipović osvojio je još jedno vrijedno priznanje.

OMC Global Award Night je večer posvećena slavljenju i priznavanju izvanrednog talenta i vještina u svijetu frizerstva. Upravni odbor OMC-a nominirao je Hercegovca u kategoriji Hall of fame.

Ceremonija se održala 9. rujna u Parizu. Zadovoljstvo mi je bilo doći u Pariz ne kako bi samo preuzeo nagradu i postao član kuće slavnih OMC Hall of Fame, već kako bi dobio potvrdu o priznanju u svijetu frizerstva od same struke.

Ništa ne dolazi preko noći, pa tako ni ova nagrada. Ponosan sam na sebe jer nisam instant frizer, godine truda, rada i odricanja su iza mene. Ovakve nagrade me motiviraju i daju vjetar u leđa da i dalje budem ustrojan u svom frizerskom putovanju, rekao je Filipović za magazin Azra.

Ovaj čarobnjak sa škarama frizersku karijeru započeo je u Grudama, a nastavio izgrađivati u Hrvatskoj.

U proteklih nekoliko godina Stipe se bazirao na snimanja širom svijeta. London, Pariz, Marakeš, Kuala Lumpur, Prag, samo su neki od gradova u kojima je radio snimanja.

Uzmemo li u obzir da posljednjih nekoliko godina njegove fotografije krase mnoge naslovnice svjetskih časopisa, te da svaku njegovu kolekciju objavljuje pozamašan broj stranih medija, trenutno slovi kao jedan od najobjavljivanih frizera s našeg područja u svijetu. Njegovi radovi su svoje mjesto pronašli i u svima nama dobro znanom Vogue.

Jabuka.tv