Gradonačelnik Čelan čestitao 40. obljetnicu Radio Livna

Radio postaja Livno ovih dana proslavlja svoju 40. obljetnicu rada. Kroz prigodan program u posljednjih tjedan dana ugostili su niz osoba javnog života iz grada Livna. Redom su gostovali gotovo svi oni koji su tijekom četrdesetogodišnjeg rada ove medijske kuće bili jedno vrijeme zaposlenici,direktori, urednici, stalni ili povremeni suradnici.

Razmijenjeni su dojmovi kao i sjećanja na same početke radija kao i na ratne godine i uvjete rada u tom periodu. Slušatelji su u eteru imali prigodu čuti i neke razgovore urađene prije puno godina. Imali su priliku i uživo čestitati rođendan radiju što je danas učinio i u ime osnivača Radio Livna gradonačelnik Luka Čelan. Iskazao je svoje zadovoljstvo na prilici biti dijelom slavljeničkog programa.

„Velika je stvar kada jedan Grad ima medij koji će svoje građane pravodobno informirati o svemu što se, prije svega u gradu događa, a onda i šire. Mogu reći da je Grad Livno uvijek bio potpora Radio Livno a ova kuća je svojim profesionalnim radom to i zaslužila“, kazao je gradonačelnik Čelan te povodom rođendana Radio Livna svim djelatnicima uputio iskrene čestitke kao i svim Livanjkama i Livnjacima jer, kako je rekao, Radio Livno je medij svih Livnjaka. 

Priopćeno je iz Ureda za informiranje Grada Livna.