FOTO: Završeno 23. “Otvoreno prvenstvo Livna” u malom nogometu. Ovo su pobjednici!

Nakon dva tjedna zanimljivih utakmica u petak smo došli do kraja ovogodišnjeg izdanja turnira. U kategoriji U-12 pobjednik je Elektro Krezo, U-14 je osvojio EP HZHB, dok je u kategoriji U-16 najuspješniji bio BAR 2000.
Završnu utakmicu turnira firmi odigrale su Županija HBŽ i ŠGD HBŽ koju je ŠGD zasluženo pobijedio sa 1:4 i osvojio turnir.
Nakon što su se susreli već u skupini, Diskoteka No Limit i Bistro Salona Munchen su jučer odigrali i svoju drugu međusobnu utakmicu na turniru koju i ovaj put pobjeđuje Bistro Salona i više nego zasluženo osvaja turnir. Teško se sjetiti primjera kada je jedna ekipa osvojila turnir bez primljenog gola što je ovoj ekipi pošlo za rukom na čemu im čestitamo.
Zahvaljujemo se publici koja je kao i svake godine od početka do kraja turnira ispunila dvoranu gotovo do zadnjeg mjesta i svim ekipama na sudjelovanju i fer i korektnoj igri, kao i svim sponzorima na njihovom doprinosu.
Na turniru se moglo vidjeti lijepih poteza i pogodaka, kako u mlađim tako i starijim kategorijama. Nakon utakmica dodijeljene su prigodne pojedinačne i ekipne nagrade koje je u ime Grada Livna dodijelio gradonačelnik Darko Čondrić a u ime predsjednika Vlade HBŽ Ivo Maglica.
Vidimo se i sljedeće godine.
Predstavljamo najbolje ekipe i pojedince!
U-12
1. Mjesto Elektro Krezo
2. Mjesto NK Kamešnica
Najkorisniji igrač Matej Gelo
U-14
1. Mjesto EP HZHB
2. Mjesto Craft pub by Livanjka
Najkorisniji igrač Matej Popović
U-16
1.Mjesto BAR 2000
2.Mjesto NK Kamešnica
Najkorisniji igrač Ivan Pelivan
FIRME
1.Mjesto ŠGD HBŽ
2.Mjesto Županija HBŽ
Najkorisniji igrač Ivan Perković
SENIORI
1.Mjesto Bistro Salona Munchen
2.Mjesto Diskoteka No limit
Najbolji golman Nino Bandov
Najbolji strijelac i igrač Stjepan Krezo
Čestitamo pobjednicima turnira i dobitnicima pojedinačnih nagrada.