Home > Magazin > FOTO Rimac objavio nove fotografije Kampusa: ‘Već igramo Tetris da pokušamo sve ugurati’

FOTO Rimac objavio nove fotografije Kampusa: ‘Već igramo Tetris da pokušamo sve ugurati’

Cijena gradnje investicijski i građevinski jednog od ponajvećih projekata u nas iznosi 200 milijuna eura, a prema odredbama ugovora Općine Sveta Nedelja i Rimca, rok za završetak gradnje je tri godine.

Mate Rimac objavio je na svom Facebooku kakva je situacija na gradilištu Kampusa u Svetoj Nedelji, budućeg globalnog sjedišta tvrtki Bugatti Rimac i Rimac Technology. Rimac je projekt predstavio početkom prošle godine kao iduće središte tvrtke Rimac Automobili. Gradilište se nalazi u Svetoj Nedelji na zemljištu od 200.000 kvadratnih metara, a sam Kampus prostirat će se na 100.000 kvadratnih metara te će uključivati testnu stazu, smještajne kapacitete i muzej.

“Krov gotov, 40MW transformator staton skoro završen. Faza I Kampusa trebala bi biti gotova na vrijeme do kraja godine, a prve proizvodne linije uskoro kreću. Prostor kampusa je već 100% raspodijeljen (zapravo, već igramo Tetris da pokušamo sve ugurati) tako da već radimo na dodatnim objektima sličnih i većih veličina”, napisao je Rimac na Facebooku.

vecernji list