FOTO/ Posjetili smo “cm” u Livnu, što kažu kupci?

Foto: Livnovine

Sjedište firme koja je osnovana 30.10.2003.godine, smješteno je u kako ga mnogi nazivaju, malom gospodarskom čudu, Poslovnom centru 96 u Vitezu. Njihov slogan glasi “Odabrano za Vas“. Time se želje i izbor kupaca, zbog dobrog omjera cijene i kvalitete stavljaju na prvo mjesto. U razgovoru s kupcima nismo pronašli niti jedan razlog zbog čega ne kupovati ovdje, a u to se možete uvjeriti i sami u nastavku teksta.

Foto Livnovine

Što kažu “cm” kupci?

Koliko dugo kupuju u cm-u? Koliko su česte njihove kupovine? Zbog čega se stalno vraćaju?

“Pa često, a kupujem od kada je otvoren zapravo. Vraćam se jer stalno imaju nekakve akcije počevši od kozmetike pa sve do ovih kućanskih potrepština.

“Kupujem u “cm-u” od kada se otvorio. Pa čujte, jednom tjednom sam svakako tu. Vraćam se jer su djevojke koje rade jako ljubazne, a i uvijek imaju nešto na akciji. Imaju i akciju “100 dana dobrih cijena“. Uvijek se za svakoga može nešto pronaći.

“U “cm-u” kupujem često. Vraćam se zbog toga što sam jako zadovoljna uslugom, a nude i širok asortiman proizvoda. Za mene su broj 1 u akcijama i sniženjima, često su povoljniji od drugih trgovina.”

U razgovoru s kupcima saznali smo da “cm” nudi bezbroj pogodnosti korištenjem cm potrošačke kartice i sudjelovanjem u nagradnim igrama. Trenutno je u tijeku velika nagradna igra “Make Up and Get Up” gdje pored drugih vrijednih nagrada možete osvojiti i volkswagenovog limenog ljubimca. Pitali smo kupce koliko je korisna cm potrošačka kartica i jesu li okušali sreću u nagradnim igrama?

“Pa evo nisam do sada igrala, nisam bila upućena, možda sada i odigram. Koristim njihovu cm potrošačku karticu, nakupi se bodova koje poslije dobro iskoristim.”

“U zadnje vrijeme nisam bila tu, bila sam na odmoru tako da nisam baš igrala. Koristim cm karticu obavezno, Na kraju godine se skidaju bodovi koje skupim, recimo prošle godine mi se jako dobro isplatilo. Napravila sam veću kupovinu i gotovo da ništa nisam morala nadoplatiti.”

“Iskreno slabo igram nagradne igre, ali evo danas sam ciljano došla radi toga”, kroz smijeh nam je rekao kupac.

Foto: Livnovine

Zanimalo nas je koliko kupci prosječno potroše u jednoj kupovini i na što najviše troše novac u “cm-u”?

“Najviše šminka i kućne potrepštine. Kada se radi o nekim blagdanima onda potrošim oko 50, 60 KM, a inače je to nekih 20, 30 KM, ovisi što mi treba.”

“Ovisi, nekad potrošim 5 KM, a nekad 50 KM. Nije uvijek jednako. Najviše kupujem kozmetiku.”

“Znate kako je, definitivno kozmetika, kreme, ruževi… Nekad potrošim 10 KM, a nekad 110 KM. Uglavnom uvijek potrošim više nego što sam planirala.”

Foto: Livnovine

U vrijeme kada smo mi bili u “cm-u” većina kupaca su bile žene. Ipak, uspjeli smo porazgovarati s jednim mladim gospodinom.

“Kupujem otprilike dva puta mjesečno. Najčešće kupujem neke sitnice, ali isto tako i parfeme. Cijene su jako povoljne i može se pronaći puno toga. Par puta sam uzimao razne aparate, jedan od njih je aparat za brijanje i mogu reći da sam jako zadovoljan.”

Foto: Livnovine

Ono što je zanimljivo, svi kupci su spomenuli izuzetno dobar omjer cijene i kvalitete, ali nitko od njih nije izostavio ni dobru lokaciju i ljubazno osoblje. Jedna gospođa nam je posebno napomenula da osoblje moramo pohvaliti jer se često u nekim drugim trgovinama susretne s neljubaznim zaposlenicima.

Mi smo se uvjerili u urednost, čistoću, ali i dobru radnu atmosferu.

Foto: Livnovine
Foto: Livnovine
Foto: Livnovine

U nedavno napravljenoj anketi kupci su potvrdili svoju odanost cm-u.

Vjerujemo da ste gotovo svi posjetili “cm” u Livnu, a vi koji to još niste učinili, otiđite i uvjerite se u ono što su nam kupci danas ispričali.

M.K./Livnovine