Foto/Livno ljeti

Nije strano da Livno za vrijeme ljeta posebno zablista. Kao da mu se na neki način udahne neka nova i življa atmosfera. Brojni dolaze posjetiti svoje domove, obitelj i rodbinu, ali nisu samo Livnjaci oni koji ljeto provode u Livnu.

Naime, brojni turisti već dugi niz godina dolaze, a drago nam je da se taj broj i povećava. Mnogi od njih za osvježenje radije biraju rijeke i jezera nego more.

Foto: Livnovine

Foto: https://www.facebook.com/canoe.and.birdwatching

Dosadno nije ni ljubiteljima adrenalina. Osim prelijepe prirode pogodne za planinarenje i biciklizam, mnogi se odlučuju za posebno popularne quadove.

Foto: Quad ATV Experience Livno

Noćnog života ne manjka što se zasigurno posebno sviđa mlađim generacijama, ali i onim malo starijim željnima dobre zabave. Terase kafića su pune, a klubovi pretrpani. Tako se posebno dolaskom raznih pjevača tražila ulaznica više.

 

Foto: LivNovine

Foto: Monarch the Club

Važno je spomenuti i Livanjsko kulturno ljeto koje se tradicionalno održava već dugi niz godina. Ni ove godine nije izostalo bogatog sadržaja poput predstava, filmskih projekcija, izložbi i koncerata.

Jedan od onih najvećih u Livnu zadnjih godina zasigurno je “Šampioni srca“, gdje se, kako neslužbeno saznajemo prodalo oko čak 7000 ulaznica.

Da skratimo priču, za svakoga ima ponešto. Bilo da tražite kulturni, sportski ili zabavni sadržaj. Ako još niste, posjetite nas i nećete se pokajati, a nama će biti zadovoljstvo. 🙂

Vaše,

LivNovine