Home > Magazin > Ella je jednom rečenicom otkrila stanje svog braka s Charlesom

Ella je jednom rečenicom otkrila stanje svog braka s Charlesom

Ellu Dvornik mnogi izjednačavaju s njenim alter-egom Alterellom, no to su dvije potpuno različite stvari, ističe influencerica.

Influencerica Ella Dvornik (32) progovorila je u svom bračnom odnosu.

– Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega – izjavila je Ella u velikom intervjuu za Ekran.

Ella je nedavno predstavila i projekt ‘Alterella’ koji ljudi često povezuju s njezinim privatnim životom.

– Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su od posta lika iz metaverzuma, koji su vidjeli na profilu izmišljene osobe, povezali s mojim životom i napravili fake news – rekla je.

Dvornik je nedavno dala i intervju za Story u kojem je također pričala o braku.

– Puno toga sam naučila o sebi kroz život u paru. U braku treba postajati međusobno poštovanje i briga o dobrobiti i jednog i drugog. Kada toga nema, nema ni veze. Sada moj svijet čine dvije djevojčice za koje sve i stvaram. Zbog njih sam bolja osoba i imam jasne prioritete. To je sigurno i najvažnija promjena – izjavila je.

Inače, ‘Alterella’ predstavlja alter ego Elle Dvornik a u tom projektu, Ella je snimila album ‘Teška vremena za sanjare’ te tako postala prva hrvatska virtualna glazbenica.

– Alterella je alterego dvadesetogodišnjakinje u meni. Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bi dala liku karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme – rekla je Ella.

24sata