Dvije osobe ubijene, a dvije ranjene u pucnjavi kod Gruda!

Dvije osobe su ubijene, a još dvije ranjene u pucnjavi koja se u noći sa srijede na četvrtak dogodila u mjestu Gorica kod Gruda, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Tužiteljstva ŽZH.

Počinitelj je uhićen. U tijeku su očevidne radnje, više informacija trenutno nismo u mogućnosti dati, rekla je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke Petrunjela Matijević.

Prema neslužbenim informacijama ovoga portala, pucnjava se dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta, a incidentu je navodno prethodila svađa nakon čega je muškarac otišao kući i vratio se s kalašnjikovom a potom je počeo pucati po ljudima koji su se nalazili ispred kafića, navodi Jabuka tv.

Prema pisanju Večernjega lista, oko 2 sata poslije ponoći u lokalnom kafiću jedna je osoba ubijena, a tri ranjene. Unatoč brzoj intervenciji liječnika ubrzo je zbog težine ozljeda podlegla još jedna osoba. U tom trenutku u kafiću se nalazio veći broj osoba. Počinitelj ovog zlodjela je također mještanin Sovića. Prema tvrdnjama svjedoka on je u jednom trenutku ušao na vrata lokala u ruci noseći automatsku pušku, te počeo pucati po ljudima. Nastala je panika. Dio gostiju se uspio spasiti bježeći, dok je dio savladao napadača i zadržao ga do dolaska policije, oduzeo mu oružje i na taj način spriječio još veći broj žrtava, navodi Večernji list.

Foto: Ilustracija