Duvanjka Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske

Preksinoć je na Lošinju održan izbor za novu Miss Hrvatske koja će u Londonu predstavljati državu na izboru za Miss Svijeta, a pobjedu je, među 14 djevojaka koje su izborile nastup u finalnoj večeri, odnijela Katarina Mamić, piše Zavelim.hr.

Dakle, nova Miss Hrvatske je 22-godišnja brineta Katarina Mamić, studentica novinarstva koja se u slobodno vrijeme bavi modelingom.

Katarina Mamić predstavnica je ličko senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju Lijepa Naša šalje na ovaj prestižan izbor ljepote.

Katarina je studentica novinarstva, u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Katarina obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje.

Nova Miss Hrvatske provest će punih mjesec dana u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje će se pripremati za 69. po redu Izbor Miss Svijeta koji će se održati 19. prosinca 2019.

Danas je u Vinici poslije nedjeljne sv. mise njen otac, koji inače živi u Zagrebu, tom prigodom počastio okupljene podijelivši radost i veselje.

Još jednom srdačne čestitke Katarini, njezinoj obitelji i timu na ovom uspjehu koji i nas, a vjerujem i sve iz podzavelimskog, ali i duvanjskoga kraja, ispunjava ponosom.

Tomislavcity.com