Home > BiH > Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”: 3 akcije u tijeku

Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”: 3 akcije u tijeku

Dragi ljudi! Znate da smo, uz Božju i Vašu pomoć u ove dvadeset četiri godine dobrih stvari uradili, kuća sagradili, nikoga nismo s vrata vraćali, bili smo tu koliko god smo mogli. Nismo gledali na sat ni “brojali “vrijeme”. Tijekom korone, kad je većina bila “zatvorena”, naš ured je bio otvoren i bili smo dostupni za sve! I kao što naš fra Đoka zna reći ,dok je živ da će pomagati! Samo Bože zdravlja. Iako, moramo priznati, umorimo se i mi, ponekad i nama treba pauza…Ali, kad vidimo koliku podršku imamo od Vas, a znamo da Onaj od Gore sve blagoslivlja, dođe snaga i idemo dalje!

 

A SADA KRATKO IZVJEŠĆE!

Svi ste već upoznati da su u tijeku tri velike akcije:

-nabavka neurofeedback uređaja

-gradnja kuće u Brišniku

i gradnja kuće u Šujici,za obitelj Zrno

Želimo vas izvijestiti dokle smo stigli…Pa ovako, gradnja kuće u G. Brišniku, koja će, ako Bog da ,služiti ne samo Adi, nego i nakon njega ,onima kojima u tom trenutku bude trebao adekvatan smještaj. Zbog vremenskih (ne)prilika i zauzetosti izvođača radova, nismo ju stigli prije početi, ali ovih dana krenulo se graditi (uskoro stavljamo fotografije).Također, u pregovorima smo oko kupnje i nabavke neurofeedback uređaja. Imali smo jedan, preliminarni sastanak s ravnateljicom i ljudima iz Doma zdravlja! Tražimo najbolju soluciju, poslali smo upite na više adresa, čekamo najpovoljniju ponudu i nastojat ćemo da to bude aparat koji će zaista služiti svrsi.

I na kraju akcija za gradnju kuće obitelji Zrno! Akcija koja je izazvala najviše interesa. Vjerujemo da je bilo potresno čitati tekst koji smo napisali i gledati fotografije malenih. Vjerujte, bilo je teško i slikati ih i pisati. Ali, sve je rađeno uz dozvolu Gabrijele i ostalih iz obitelji! Jer činjenica je da, kad se vide fotografije ,malo tko može  ostati ravnodušan!Dakle,već smo pisali u prethodnim objavama da smo krenuli s gradnjom, da je i da će biti više posla nego što je očekivano, ali kao što fra Đoka zna reći providit će Bog! Isto tako želimo naglasiti da sav novac koji ste donirali preko “Kapi ljubavi”, ide i ići će za gradnju kuće , a novcem koji nosite direktno obitelji Zrno, upravlja spomenuta obitelj! Koliko možemo i dok možemo bit ćemo uz djecu i u svakom pogledu ih pomagati, ali od prvog dana pravilo Udruge je da se novac nikome ne daje na ruke! Uostalom, ako se kupi i odnese hrana, ako se kupi lijek…da ne nabrajamo! I to je novac, složit ćete se.

No, da se vratimo na gradnju kuće za obitelj Zrno. Trenutno smo s radovima stali, jer smo na žalost, imali problema sa majstorima. Detaljima Vas(za sada, nećemo zamarati). Nadamo se, ako Bog da, da će se uskoro pronaći rješenje te, da će se nastaviti s radovima, kako bi dječica u što kraćem roku uselila u novi dom.

Uz ove tri akcije konstantno se dijeli hrana, a svakodnevno smo tu za Vas kad trebate ortopedska pomagala, koja BESPLATNO dajemo na korištenje, s tim da se vrate u urednom i ispravnom stanju. Istina, tražimo od vas da nam priložite dokumente i nalaze , i tu želimo da sve bude transparentno i da nam pomagala traju što duže i olakšaju život našim bolesnicima.Također, u slučaju kontrole nadležnih institucija ,dužni smo pokazati spomenutu dokumentaciju.

p.s fotografije buduće kuće obitelji Zrno. Puno posla nas još čeka. Planirali smo kuću završiti u što kraćem roku, ali na neke stvari, na žalost, ne možemo utjecatida, sigurno ste primjetili da sve fotografije imaju oznaku kapljica. Naša Danica, koja uređuje web i instagram stranicu Udruge, potrudila se i oko toga 🙂

Hvala vam što pomažete da pomognemo! ❤

Svi koji žele pomoći u radu i djelovanju duhovno humanitarne udruge „Kap ljubavi“ svoje donacije mogu uplatiti na navedene žiro račune, objava je sa službene web stranice DHU.

 

Donacije iz BiH

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH

Broj računa: 1610200033910037

Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH

Donacije iz inozemstva

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH

IBAN: BA391611200000511917

SWIFT: RZBABA2S

Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH

 

Kupreski radio