Dream Team Babe iz Ljubuškog dobile zlatni gumb!

Jedan od članova žirija Davor Bilman im je dao zlatni gumb čime su ”zlatne dame” ostvarile izravan plasman u polufinale spomenutog natjecanja.

Dream Team Babe iz Ljubuškog osvojile su zlatni gumb u hrvatskom Supertalentu koji se emitira na Novoj TV. Jedan od članova žirija Davor Bilman im je dao zlatni gumb čime su ”zlatne dame” ostvarile izravan plasman u polufinale spomenutog natjecanja.

Nakon puno smijeha i veselja na pozornici Davor je izjavio: ”Zlatni gumb za mene mora biti drugačiji i poseban. Mora me u nekom djelu dotaknut. Ne mora nužno biti razumljiv većini gledatelja.”

Sačuvati stare napjeve, otrgnuti ih iz zaborava, približiti ih svim generacijama, biti svoj – neke su od karakteristika koje prate rad ove pjevačke skupine što je Bilman želio nagraditi.

”Moj ovogodišnji zlatni gumb – kada bi rekao da je to pet ženskih osoba koje zanimljivo pričaju zvučalo bi malo čudno, a kada kažem da su to gospođe koje imaju već dosta iskustva i prilike da prikupe humor i da su vrlo specifične onda mi je vrlo drago da sam svoj zlatni gumb iskoristio na njih”, rekao je, prenosi stranica Supertalenta.

”Bile su i više nego iznenađene i obzirom na njihovo iskustvo godišnje mislim da im je to lijep doživljaj i da će biti nešto drugačije u polufinalu.”, objasnio je.

Bljesak.info