Dom zdravlja Tomislavgrad organizira simpozij hitne medicine

U Tomislavgradu će se 25. i 26. listopada 2019. godine, u organizaciji Doma zdravlja Tomislavgrad i Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine, održati 1. SIMPOZIJ DOMA ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD. Simpozij će biti održan u Hotelu Tomislav u Tomislavgradu, a održava se pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad i Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.

Simpozij je zamišljen kao poveznica svih zdravstvenih radnika koji sudjeluju u pružanju hitne medicinske pomoći. Na taj se način pruža prilika za razmjenu znanja, vještina, novih ideja koje se primjenjuju u svakodnevnoj praksi u svrhu unapređenja kvalitete pružanja hitne medicinske pomoći na izvanbolničkom i bolničkom nivou.

Vjerujemo da će navedeni simpozij potaknuti vaše zanimanje i ispuniti vaša očekivanja uz poruku da uspjeh simpozija ovisi o vašem sudjelovanju.

Namijenjen je svim djelatnicima HMP: liječnicima, medicinskim sestrama/tehničarima, no isto tako i svim ostalim zdravstvenim djelatnicima koji na bilo koji način sudjeluju u hitnom zbrinjavanju i spašavanju pacijenata u svom profesionalnom radu.

Dom zdravlja Tomislavgrad poziva sve zainteresirane da se odazovu ovome pozivu i prijave za navedeni simpozij.

U prilogu su linkovi za bitne dokumente vezane za ovaj simpozij:

DOKUMENTI:

Pozivnica za simpozij ->

Poziv za sponzorstvo ->

Prijavnica za simpozij ->

Link Online prijava ->

Dom zdravlja Tomislavgrad