Home > Livno > Darko Čondrić; čestitka za Novu godinu

Darko Čondrić; čestitka za Novu godinu

Čestitka koju smo preuzeli sa FB gradonačelnika Darka Čondrića:

‘Na izmaku smo ove godine koju će svatko pamtiti na svoj način, no zajedno ćemo 2020. godinu pamtiti po pandemiji, po ograničenjima, nismo zagrlili svoje najmilije, nismo pružili ruku prijatelju, pamtit ćemo je i po potresima…i mnogočemu drugom.

Eto prolazi…iii neka ide u povijest
U tom vremenu i mi smo prolazni…

Bila je ovo godina puna izazova koji su stavljeni pred nas, možda nas pozvala da jasnije gledamo i očima i srcem, da se u zajedništvu otvorimo istinskim i pravim vrijednostima…jer samo tako možemo opstati i napredovati.

Što očekujemo od 2021.godine…?
Što joj možemo dati…?

Naravno želimo da bude BOLJA, no nemojmo dopustiti da nam 2021. bude samo brojka, da samo čekamo i pustimo Njoj da bude bolja, a mi ostanemo Isti.

Mene osobno čeka nešto novo, novi izazov i jako odgovoran rad kao gradonačelnika našeg Livna.

Kažu mi znani i manje znani…SAMO OSTANI ISTI NEMOJ SE MIJENJATI…

Ne slažem se s njima, nastojat ću se MIJENJATI, biti bolji u svakom segmentu svoga života, djelovanja i rada, bolji u odnosu s drugima, bolji u svom srcu…

Svi trebamo u Novoj godini pokušati mijenjati SEBE, naći mir i zadovoljstvo u srcu, biti otvoreniji i pozitivniji, jači i hrabriji u činjenju dobra.
Takvom promjenom možemo mijenjati svoju sredinu, naše Livno i cijeli svijet na bolje!

Drage Livanjke i Livnjaci vama i svim ljudima želim od srca SRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU, neka bude ispunjena Zdravljem, Mirom i Srećom u Ljubavi i zajedništvu s Vašim najmilijima. ❤

Darko