Home > BiH > Danas sunčano vrijeme, a već u srijedu se najavljuje snijeg

Danas sunčano vrijeme, a već u srijedu se najavljuje snijeg

U Bosni i Hercegovini je pretežito sunčano prijepodne. Po kotlinama je moguća magla. U drugom dijelu dana postepeno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab, prijepodne istočnog i sjeveroistočnog smjera. U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3, na jugu od 0 do 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 5, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

U Sarajevu pretežito sunčano veći dio dana. Naoblačenje u poslijepodnevnim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko -6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka oko 3 stupnja.

utorak, 5.prosinca, u Bosni i Hercegovini pretežito oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u večernjim satima na području Hercegovine, Krajine i jugozapadu Bosne. Tijekom noći na srijedu padaline se šire na veći dio zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1 stupanj, na jugu od 3 do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, na jugu do 11 supnjeva.

 

poster

00:00

srijedu, 6.prosinca, oblačno vrijeme. U Bosni u nizinama s kišom ili susnježicom koji bi prelazili u snijeg. U višim područjima će padati snijeg. U Hercegovini se očekuje kiša. Vjetar slab, u Bosni sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugo. Temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu od 6 do 11 stupnjeva.

Vecernji list