Danas i sutra uživajte u lijepom vremenu, od subote slijedi promjena

Danas će u Bosni i Hercegovini prije podne biti sunčano vrijeme, a u drugoj polovici dana s malom do umjerenom oblačnosti. Puhat će slab vjetar zapadnog i jugozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 16 stupnjeva celzijusa, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30 stupnjeva.

U petak u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano prije podne, a umjereno povećanje oblačnosti u drugom dijelu dana. U poslijepodnevnim satima rijedak lokalni pljusak s grmljavinom je moguć na sjeveru i istoku Hercegovine, središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 17 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30 stupnjeva, prenosi Klix. U subotu će biti umjereno do pretežito oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stupnjeva, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 22 i 27 stupnjeva, na jugu zemlje do 30 stupnjeva.