Dalić otvorio dušu o navijačima: Nije pošteno, za nas je ovo najgore moguće

Dalić je prvobitno naveo primjer Danske, Italije i drugih timova koji imaju fantastičnu podršku navijača s tribina, no naveo je da to nije jedini problem i da na kraju krajeva to nije nikakav alibi, već samo priča.

“Neće nam biti lagano jer je protivnik dobar i pun samopouzdanja, ali nama treba pobjeda kako bi stvorili dobru atmosferu. U teškoj smo situaciji jer ovdje igramo bez navijača. Pogledajte Dance, talijanski i druge kako ‘lete’ pred svojim navijačima. Nama je veliki minus što igramo bez navijača jer se zna koliko nam znače”, rekao je Dalić i nastavio:

“Dalje, mi putujemo, nismo u kampu kao drugi ovdje. Mi o tome pričamo, ali nema alibija, moramo istrčati na teren i dati sve od sebe. Nije pošteno, ali nije to nitko namjerno uradio. Za nas je najgore moguće, njihovi mogu doći, a naši ne… Šta je tu je, Česi su sutra u istoj situaciji kao mi.”

Hrvatski mediji pišu da bi danas trebalo biti najviše 100 navijača Vatrenih i da reprezentacija nikada nije igrala pred tako malo svojih simpatizera.

Navodi se da su ključne bile mjere u Škotskoj prema kojima svako ko dolazi iz Hrvatske mora proći desetodnevnu karantenu i da je to trošak koji nijedan hrvatski navijač nije mogao priuštiti.