Home > Magazin > CRVENA JABUKA OSVOJILA I LONDON

CRVENA JABUKA OSVOJILA I LONDON

Iza Crvene jabuke, jednog od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, koncertna je godina za pamćenje. Početak iste obilježio im je veliki valentinovski koncert „Tamo gdje ljubav počinje“ u prepunoj zagrebačkoj Areni. Zatim je uslijedila velika američko-kanadska turneja „Od srca do srca“, u sklopu koje su održali čak 21 koncert. Ljetna turneja ostala je upamćena po prekrasnim ambijentima opatijske Ljetne pozornice te Kule Kamerlengo u Trogiru, dok je jesen bila rezervirana za turneju po Australiji, točnije gradovima Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide i Canberra. Nakon toga, u ovim koncertnim spektaklima uživala je publika u Skopju te Slavonskom Brodu.

 

Godinu na izmaku Crvena jabuka će zasigurno pamtiti i po nastupu u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand. Jedan od najljepših koncertnih prostora u Londonu ispunio se poklonicima ovog legendarnog benda i njihovih bezvremenskih hitovauz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, po svemu sudeći – diljem svijeta.

 

London se tako upisao na listu gradova obuhvaćenih svjetskom turnejom ovog sarajevskog benda, koji će Novu godinu dočekati upravo tamo gdje je i sve počelo – u Sarajevu. Nakon toga, na rasporedu je veliki valentinovski koncert „Da nije ljubavi“ u Splitu, u dvorani „Gripe“, najavljen za 10. veljače 2024., za koji su ulaznice već u prodaji putem sustava Entrio.