Crnogorski trener uplatio novac za bolnicu u Livnu: “U ovome smo svi zajedno”

Akciji pomoći bolnici u Livnu priključio se jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih Crnogoraca Đorđije Pavićević, trener i vlasnik košarkaškog kluba KK Mornar iz Bara. Kako pokretači humanitarne akcije pišu na Facebook stranici, Pavićevića ističu iz razloga kako ovaj Crnogorac nema nikakve veze s Livnom, a ipak im je uplatio 1000 eura.

”Jučer sam razgovarao s gospodinom Pavićevićem. Nakon što sam mu objasnio situaciju i upoznao ga s našom akcijom “Pomoć Bolnici Livno” obećao mi je pomoći uz jasnu poruku “u ovome smo svi zajedno”, piše u objavi na Facebook stranici jedan od pokretača akcije.

”Obećano, ispunjeno! Tako se to radi! Svojom porukom, svojim djelom i načinom izvršenja gospodin Pavićević je poslao pravi primjer i poruku svima nama. Zajedništvo, razumijevanje, humanost i održavanje riječi! Zahvaljujem se gospodinu Pavićeviću u ime svih građana Livna, u ime bolnice, cijele Hercegbosanske županije, ekipe “Pomoc Bolnici Livno” i svoje osobno ime. Veliki pozdrav šaljemo u prijateljsku nam državu Crnu Goru i grad Bar”, napisano je u objavi.

Kako nam je javio jedan čitatelj, momci koji su pokrenuli akciju Pavićevića su kontaktirali preko Livnjaka Ivana Velića, trenera Cibone, prenosi Bljesak.info.