Čović sa stranačkim dužnosnicima u Livnu: Istaknute smjernice budućeg djelovanja za razvoj

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika Borjana Krišto danas su se sastali sa članovima Gradskog odbora HDZ-a BiH Livno.

Ivan Jozić, predsjednik Gradskog odbora Livno na sastanku je prezentirao aktualnu situaciju kao i aktivnosti oko pripreme za lokalne izbore na području Livna. Jozić je kazao kako je velika odgovornost i obveza na kandidatima HDZ-a BiH sada pred lokalne izbore, ali je izrazio uvjerenje kako će se postići dobar rezultat na lokalnim izborima.

Na sastanku su nazočili i dužnosnici HDZ-a BiH Livno, kandidati s liste za Gradsko vijeće te kandidat za gradonačelnika dr. Darko Čondrić koji je istaknuo smjernice budućeg djelovanja za razvoj i napredak.

Stranački dužnosnici i kandidati u Livnu, izvijestili su predsjednika Čovića i zamjenicu Krišto o trenutnoj situaciji, projektima i infrastrukturnim ulaganjima koji su aktualni na području Livna, dok je posebno istaknut plan aktivnosti za predstojeće lokalne izbore. Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto pozdravila je aktivnosti za lokalne izbore te uputila ohrabrenje u planiram projektima za razvoj lokalne sredine i unapređenja kvalitete života. 

Svi projekti koji su planirani, bilo da su oni infrastrukturni, gospodarski, kulturni, sportski imat će svu potporu, istaknuto je. Predsjednik Čović izrazio je uvjerenje kako će se postići dobar rezultat na lokalnim izborima. 

“Pobjeda kandidata HDZ BiH za gradonačelnika, kao i ostvarenje većine u gradskom vijeću, samo nam daje obavezu da još aktivnije radimo“, poručio je predsjednik Čović.

Puna potpora viših stranačkih razina neće izostati, kao i do sada, to ćemo aktivno pokazati i u narednom razdoblju. Moramo aktivno raditi i naredne četiri godine i realizirati sve one projekte koji se od nas očekuju, kazao predsjednik Čović.

pogled.ba