Čović o Krišto: Imamo najpametnije i najljepše biće

”Ona je jedan od onih zagovornika vrijednosti BiH kojim se Hrvati ponose”, rekao je Čović.

“Imamo najpametnije i najljepše biće koje može ponuditi svoje životne vrijednosti koje gradi u posljednjih 20 godina”, rekao je čelnik HDZ-a BiH, Dragan Čović, o kandidaturi Borjane Krišto za Predsjedništvo BiH. Rekao je kako je HDZ-a BiH jednoglasno potvrdilo njenu kandidaturu te da misli kako imaju ”tri mjeseca ispred sebe kvalitetne kampanje” i da će je graditi ”na jednoj svježini u politikama”.

“Ona je jedan od onih zagovornika vrijednosti BiH kojim se Hrvati ponose. Vjerujem da će kampanja biti korektna i rasterećena. Dočekali smo na kraju šestog mjeseca da usvajamo proračun i to je signal da ćemo konačno uvažavati Ustav BiH”, kaže Čović. Foto: Bljesak.info / Borjana Krišto Govoreći o tome zašto on nije na listama rekao je kako je on “neviđeni kandidat i ako ga nema na njima”.

”Nisam kandidat na bilo kojoj listi, ali sam neviđeni kandidat na svim listama. Imat ćemo zajedničkog kandidata za predsjednika Republike Srpske ispred HNS-a”, rekao je čelnik HDZ-a. Potvrdio je i da je Darijana Filipović nositelj liste za Hercegovačko-neretvansku županiju i Zapadnohercegovačku, a za središnju Bosnu i ”zenički prostor” Marinko Čavara.

bljesak.info