Čestitke! Odbojkašice Troglava viceprvakinje BiH u kategoriji juniorki

U Livnu je ovog vikenda održano juniorsko prvenstvo Bosne i Hercegovine za odbojkašice. Pored domaćina OK „Troglav“ Livno sudjelovale su ekipe ŽOK “ Jahorina“ s Pala, ŽOK „Bimal Jedinstvo“ iz Brčkog i OK „Sloboda“ iz Tuzle. Prvenstvo je prigodnim obraćanjem otvorio gradonačelnik Livna Darko Čondrić. Pozdravio je sve nazočne i poželio dobrodošlicu u Livno. Kazao je da vjeruje u odigravanje utakmica uz poštivanje suigrača i kolega s poštovanjem protivnika.

„Vi ste ovdje svi došli pobijedit ali će jedan biti prvak države. Ni poraz nije ništa strašno. On nas poziva da još jače ustrajemo u radu, treninzima i borbi za ostvarenje svog cilja. Uvijek se nudi nova prilika kao i u životu“, kazao je u obraćanju sudionicama prvenstva gradonačelnik Čondrić i uz želju da natjecanje protekne u fer i korektnoj borbi državno juniorsko prvenstvo za odbojkašice je proglasio otvorenim. Natjecanje se odigravalo dva dana.

Najbolje su bile odbojkašice ŽOK „Bimal Jedinstvo“ iz Brčkoga te time ponijele titulu prvakinja BiH u juniorskoj kategoriji. Bile su bolje od domaćina OK „Troglav Livno“. Treće mjesto osvojile su odbojkašice ŽOK „Jahorina“ s Pala. Gradonačelnik Čondrić je uputio iskrene čestitke sjajnim srebrnim odbojkašicama, trenerici i upravi kluba Troglava i poželio im puno uspjeha u njihovom daljnjem radu. Igračicom turnira u Livnu proglašena je igračica OK Troglava Anastazija Čelar.

Ured za informiranje grada Livna