Home > Sport > Caciomercato: Perišić želi u Inter, ali postoji problem

Caciomercato: Perišić želi u Inter, ali postoji problem

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nezadovoljan je svojim statusom u Tottenhamu, a još se to i dodatno pogoršalo nakon što su Spursi ostali bez Europe pa se priča o odlasku Hrvata iz Londona.

Talijanski Calciomercato javlja kako Perišić već ovog ljeta želi napustiti London te da se želi vratiti u Inter. No povratak u Milano možda i neće biti baš lagana opcija.

Talijani pišu kako Perišić žali što je napustio Milano jer Inter sada igra finale Lige prvaka. Da je ostao, Perišić bi vjerojatno bio starter u toj utakmici. Ipak, postoji jedan problem kad je povratak u Inter u pitanju.

Naime, milanski gigant je ulaskom u finale najprestižnijeg nogometnog natjecanja ‘popravio’ stvari u blagajni, ali situacija i dalje nije bajna. Calciomercato piše da Inter neće ponuditi novi ugovor nijednom od igrača koji imaju 30 ili više godina, a ulaze u zadnju godinu ugovora.

 

Perišić u Londonu ima šest milijuna eura godišnje pa je teško za vjerovati da bi se samo tako dala izdašna financijska sredstva za dolazak hrvatskog igrača.

Vecernji list