Home > Sport > Brekalo umjesto u Dinamo ide u Hajduk?

Brekalo umjesto u Dinamo ide u Hajduk?

Josip Brekalo blizu je prelaska u Hajduk, tvrdi Dalmatinski portal. Pregovori su navodno u završnoj fazi i krilni napadač koji je donedavno bio nadomak povratka u Dinamo sada bi mogao stići na Poljud. Brekalo bi u Hajduk došao na posudbu do kraja sezone.

Slične informacije ima i talijanski novinar Alfredo Pedulla, koji je potvrdio da je Hajduk zainteresiran za dovođenje povremenog hrvatskog reprezentativca. Pedulla piše kako Splićani nakon dovođenja Perišića žele dodatno osnažiti napad.

Podsjetimo, Brekalo je u srijedu bio spreman za put u Zagreb i navodno je već bio u zračnoj luci. Dinamo je do srijede prijepodne trebao poslati dokumentaciju, ali to nije učinio. U Maksimiru su se u to vrijeme bavili porazom od Lokomotive i eventualnom smjenom Sergeja Jakirovića, koja se na kraju nije dogodila.

poster

00:00

Talijani su na kraju odustali od čitavog posla i Brekalo je ostao u Firenci. Dinamo ga je želio posuditi do kraja sezone uz neto mjesečnu plaću od 110.000 eura te još 100.000 eura bruto bonusa za eventualno osvajanje titule.

 

Fiorentina je potom zatražila i naknadu za posudbu od 500.000 eura, što je Dinamu bilo previše. Dogovoreno je da će Dinamo platiti 100.000 eura posudbu, 100.000 eura ako Dinamo osvoji naslov prvaka i još 200.000 ako se plasira u skupinu Lige prvaka. Sve je trebalo biti riješeno, ali turbulentno razdoblje u Dinamu razlog je što je sve otpalo.

Vecernji list