Brat i sestra pronađeni mrtvi, životinje pojele dijelove tijela?

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, neslužbeno doznaju Nezavisne.

Prema neslužbenim informacijama, u pitanju su Milka Ilić i njezin brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.

Žena je pronađena u kući, koja je u šumi i udaljena je od drugih u ovom mjestu, dok je njezin brat pronađen ispred kuće.

Nezavisne neslužbeno doznaju iz više izvora da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi tijela te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

“Strava i užas, nitko nije zaslužio tako umrijeti. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njezin brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da nedostaje još nekih dijelova, što su vjerojatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi”, kaže mještanin Strojica.

Milka i njezin brat često su lutali i vodili su dosta neuredan život, česti su bili viđeni kako hodaju, stopiraju, čak i u susjednim općinama.

“Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama”, kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.