Bolero nastupio na prvom Delminium music festu

Mišo (Miroslav) Bartulica i Bolero sinoć su koncertom počastili duvanjsku publiku kao i sve poklonike njihovih pjesama pristiglih iz susjednih općina.

O JesenjinuJelenaMoja generacijaSviraj harmoniko, tugotugoNa kraju slavlja, Galebovi, Krčmarska Moskva i druge hitove, mladi su pjevali s glazbenicima a imali su prigodu i čuti nekoliko pjesama s nadolazećega albuma Avatarov grijeh.

Kako nam je uoči ovoga koncerta kazao Mišo, ovo je prvi službeni nastup Bolera u Tomislavgradu a nastao je zahvaljujući suradnji s novoosnovanim duvanjskim glazbenim skupinama Gurbeti Delirium koje su ujedno bile predgrupe večerašnjem koncertu održanom pod nazivom Delminium music fest.

Ovaj glazbenik i gitarist, autor gotovo svih pjesma Bolera, muzike i aranžmana, zajedno s vokalistom Tonijem u više navrata je zahvalio publici na dolasku. Na koncu glazbene večeri mlada Marissa Karača i ujedno fan ove pop-rock skupine uručila im je na dar svoju zbirku pjesama i proze.

Dodajmo da je ovom prigodom predstavljena i pjesma Infantilan, druga autorska pjesma  Daniela Braovca iz Šujice.

Našoj mladoj srednjoškolskoj i studentskoj ekipi zahvaljujemo na organizaciji ove večeri u nadi da će iduće izdanje Delminium music festa biti još bolje, a Bolero češći gost kod susjeda.

Tomislavcity