Home > BiH > Big Bang otvorio svoju prvu trgovinu u Bosni i Hercegovini

Big Bang otvorio svoju prvu trgovinu u Bosni i Hercegovini

Big Bang je u srijedu, 25. listopada otvorio svoju prvu trgovinu u Sarajevu, koja je već dočekala prve kupce, koji su iskoristili posebne promotivne ponude najpopularnijih brendova iz svijeta tehnologije i potrošačke elektronike.

U međuvremenu prvi kupci s web stranice www.bigbang.ba već su primili svoje narudžbe.

Cilj nam je bio otvoriti jednu od najmodernijih trgovina potrošačke elektronike u Sarajevu, koja će kupcima pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Vjerujem, da smo o tome uspjeli, a naše ambicije su još veće, na otvorenju Big Bang Sarajevo rekla je članica uprave grupe Big Bang Anja Cipot Pustatičnik.

Otvorenje trgovine u Sarajevu je naš prvi korak u širenju poslovanja u Bosni i Hercegovini. Vrlo sam zadovoljna podrškom naših dobavljača, s kojima surađujemo u svim zemljama u kojima smo prisutni. Svakako ćemo učiniti sve, kako bi kupci u Big Bang Sarajevo i na web stranici dobili najbolje moguće iskustvo, naglasila je Anja Cipot Pustatičnik.

Nakon mjeseci planiranja i koordinacije, Big Bang Sarajevo je konačno otvorio svoja vrata. Sretni smo, što imamo najljepšu trgovinu s potrošačkom elektronikom u Bosni i Hercegovini i vjerujem, da će svatko moći na jednom mjestu naći sve najpopularnije svjetske brandove. Naši zaposlenici će moći da pomoći kupcima savjetima i vrhunskim uslugama na svakom koraku, a dostave ćemo s našim partnerima vršiti u sve krajeve BiH, istaknuo je Elvis Neradin, voditelj maloprodaje Big Bang Sarajevo.

Nova trgovina Big Bang Sarajevo nalazi se na adresi Rustempašina 12, Ilidža, a radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sati.

Zajedno s otvorenjem prve trgovine u BiH, Big Bang je pripremio i niz promotivnih ponuda za kupce na igre i opremu za gaming, računala, televizije, velike i male kućanske aparate, mobilne telefone i proizvode za osobnu njegu, a kupci u web trgovini www.bigbang.ba i fizičkoj trgovini mogu koristiti i mogućnost kupovine do 24 rata i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 49 KM.

Jabuka.tv