Home > BiH > ASA CENTRAL osiguranje i Elvedina Muzaferija – nastavak uspješne suradnje

ASA CENTRAL osiguranje i Elvedina Muzaferija – nastavak uspješne suradnje

Jučer je u sjedištu ASA CENTRAL OSIGURANJA svečano obilježeno potpisivanje produženja ugovora o sponzorstvu s najboljom bosanskohercegovačkom skijašicom Elvedinom Muzaferijom.

Elvedina je sa osvojenim 4. mjestom na Svjetskom kupu održanom u Crans Montani početkom 2024. godine, ostvarila rezultat karijere i novi najbolji plasman u povijesti BiH skijanja.

ASA CENTRAL osiguranje ulaže u najbolje sportske priče

Već tri godine, ASA CENTRAL OSIGURANJE, kao društvo koje cijeni iznimne sportske i ljudske priče, kontinuirano ulaže u podršku i razvoj talentiranih pojedinaca. Jedna od njih je i Elvedina Muzaferija.

Uz potpisivanje ugovora, danas je Elvedina Muzaferija primila i značajnu nagradu kao priznanje za izniman doprinos, kojim je obradovala, ne samo građane Bosne i Hercegovine, već i cijelu regiju.

S radošću naglašavamo našu odluku da prepoznamo i podržimo posebnu ljudsku i sportsku priču Elvedine Muzaferije. Ona nije samo izvor inspiracije za mlade, već i za širu zajednicu. Njezini impresivni rezultati svjedoče o tome da uspjeh proizlazi iz predanosti i marljivog rada. Uvjereni smo u blistavu sportsku karijeru koja je pred njom i s nestrpljenjem iščekujemo njezine rezultate. Želimo joj puno sreće u u završnici Svjetskog kupa ovog mjeseca u Saalbachu, izjavio je Predsjednik Uprave ASA CENTRAL osiguranja Feđa Morankić.

Elvedina Muzaferija također je izrazila svoju zahvalnost: “Želim iskazati najiskreniju zahvalnost ASA CENTRAL OSIGURANJU za veliku podršku koju su mi pružili tijekom moje sportske karijere. Hvala vam na snažnoj podršci. Radujem se što ću zajedno s vama nastaviti dijeliti svoj put do novih vrhova”.

Novi proizvodi ASA CENTRAL osiguranja: Osiguranje kućnih ljubimaca i osiguranje naočala

ASA CENTRAL osiguranje d.d. osim ulaganja u talentirane pojedince, ulaže i u nove proizvode osiguranja. Prvi i jedini na tržištu Bosne i Hercegovine, omogućili su: osiguranje kućnih ljubimaca i osiguranje naočala.

ASA CENTRAL osiguranje je lider na tržištu osiguranja po premiji, isplati šteta, a od sada i po inovacijama. Novi proizvodi se mogu kupiti online na ASA CENTRAL webshopu uz 10% popusta.

Sa zadovoljstvom nastavljamo biti ključni pokretači pozitivnih priča i izvor potpore talentima, koji svojim trudom i posvećenošću nadmašuju očekivanja te nas čine ponosnima, naveli su iz Uprave ASA CENTRAL osiguranja.

Jabuka.tv