ANKETA: A gdje naši livnjaci najradije ispijaju svoju kavu?

Mala s mlijekom, velika, obična, produžena, topla, hladna… Mogućnosti su bezbrojne.

Postoji nešto čarobno u načinu na koji kava može uljepšati naše jutarnje raspoloženje i dati nam iskru da iskoristimo dan. Svi mi imamo svoju omiljenu verziju ovog čarobnog napitka u kojemu uživamo družeći se s najbližima, ali i u onim trenucima kada nam jednostavno treba mir, kava i eventualno neka dobra knjiga.

Malo je onih koji u trenutku kada naručuju kavu razmišljaju o tome odakle ona dolazi, kako se brala, gdje je pržena i na koji način. Nećemo se lagati, ni mi baš ne razmišljamo o tome. Ritual ispijanja kave u svojoj je esenciji opuštanje, uživanje u aromi i mirisu, trenutak za sebe. Ipak, upravo sve te komponente mogu snažno utjecati na to koliko ćemo u svom omiljenom napitku zaista uživati, odnosno kakvog će kava biti okusa.

Nismo neki stručnjaci za kavu tako da nećemo ulaziti u detaljne rasprave oko toga, to bismo ipak prepustili stručnjacima. No, ono što bi nas kao laike zanimalo je:

“Gdje naši livnjaci najradije ispijaju svoju kavu”?

Stoga smo za vas pripremili anketu koja će trajati tjedan dana, naravno, slobodni ste dati nam prijedloge u komentarima kako bismo dodali neki kafić koji smo možda zaboravili. Svoj glas možete dati OVDJE.

Ako imate fotografije svoje najdraže kave, pošaljite nam ih i rado ćemo ih objaviti zajedno s rezultatima ankete.

I ne zaboravite, nema ništa slađe od šalice gorke kave. 🙂

LivNOvine