Anica i Robert Kovač donirali 20.000€ za pomoć Županijskoj bolnici Livno

Jedan od osnivača grupe “Pomoć bolnic Livno” Mario Šandrk informirao je javnost da su se u akciju uključili Anica i Robert Kovač.

“Pažnja! Pažnja! Savjetujemo da sjednete u svoje naslonjače, jer slijedi BOMBA!!! Pratili su našu priču cijelo vrijeme, prepoznali da je to nešto posebno. Nešto za povijest grada Livna. Da je to nešto novo, iskrena i čista priča. Odlučili su se pridružiti našoj priči, najavili su nam, a danas su obećano i ispunili! Na kakav način? MAESTRALAN!!! Iznos donacije? Boli glava! Tko su oni? Naši ANICA i ROBERT KOVAČ!!! Uspješni, svima nam dobro poznati, ali prije svega veliki ljudi! Hvala Vam, VI ste šlag na kraju naše zajedničke priče. Veselite se ljudi, ispisali smo skupa povijest Livna. Idemo svi skupa: Neka pati koga smeta, Livno je centar svijeta!!!” navodi Šandrk u svojoj objavi uz koju je priložio i sliku s iznosom donacije od 20.000 EURA.

Akcija “Pomoć bolnici Livno” kako navode organizatori trajat će do 1. svibnja i tada će biti poznate sve informacije o prikupljenim iznosima te nabavljenoj i raspoređenoj opremi svim zdravstvenim ustanovama ali i drugim institucijama koje sudjeluju u borbi protiv pandemije koronavirusa u Hercegbosankoj županiji.

Livno Novine