Ana Maria Ćavarušić iz Prisoja nastupila na glazbenom showu “Zvijezde – ljetni hit” RTL-a

Ana Maria Ćavarušić ima 17 godina i dolazi iz Tomislavgrada, a trenutačno pohađa srednju školu.

Glazbom se bavi od malih nogu i već je s osam snimila prvu pjesmu.

Ana Maria je jučer u show-u RTL-a “Zvijezde – ljetni hit” otpjevala popularni ljetni hit pjevačice Camile Cabello i Young Thuga, ‘Havana’, a svoj zeleni gumb stisnuli su Grašo, Nina i Andrea. Đuro je rekao da je umalo zaspao jer mu je pjesma dosadna, Andrea je rekla da se ‘švercala’, ali da je oličenje osobe koja bi trebala imati ljetni hit, piše RTL.

Bez obzira na komentare, Ana Maria sigurno ima podršku svoga Prisoja i Tomislavgrada.

Spomenimo i to da je Ana Maria pobjednica ovogodišnjeg Prvoga glasa Duvna prema glasovima žirija. Tada je nastupila s pjesmom Hallelujah od Alexandre Burke i za Tomislavcity izjavila:

-Nisam očekivala ovu pobjedu, jer je bilo baš puno kandidata koji predobro pjevaju, imala sam jaku konkurenciju. Nije mi prvi put da nastupam, imala sam puno izvedbi, neke od njih su bile u New Yorku, Novom Vinodolskom, Dječji festival 2015… Planiram upisati fakultet, ali se i dalje želim baviti glazbom, ne znam gdje će me put odvesti.-

“Zvijezde – ljetni hit” je glazbeno-natjecateljski show koji čini peteročlani žiri: Tonči Huljić, Petar Grašo, Nina Badrić, Branko Đurić Đura i Andrea Andrassy. Voditeljica je Antonija Blaće, na projektu radi 150 ljudi, snima se sa 18 kamera, u studiju od 1200 kvadrata.

Svoj pjevački talent, ali i zavidne scenske pokrete žiriju će na spektakularnoj pozornici pokazati 60 odabranih. Uz taj podatak zanimljivo je i to da ne vole pjevati samo Hrvati već se u show prijavilo 15-ak natjecatelja iz drugih država pa čak i “preko bare”.

Ovaj show na rasporedu je subotom u 20:15.

Ana Marijin nastup možete pogledati ovdje.

Sretno Ana Maria! 

RTL.hr/Tomislavcity